sidanomsims.blogg.se

Växthus

Kategori: Hus/Byggen

 
 
 
 
 
 
 
 Gjorde precis detta söta lilla växthus på Sims, med lite nya saker som jag har laddat ner (från thesimsresource.com). Det gick förvånansvärt snabbt att göra faktiskt, det tog ungefär 1 timme. Jag kommer nog att göra ett hus på tomten också, isåfall kommer jag visa det ^^ 
 
//Em ♥ 
 

KOMMENTARER:

 • Candoris säger:
  2014-05-05 | 19:12:32
  Bloggadress: http://thesimsblogg.wordpress.com

  Har precis börjat fundera på att bygga ett växthus själv, kul med lite inspiration! Jättefint jobbat! Påminner om växthuset vi hade när jag var liten! :D Härliga minnen!

  Förutom det - det tar vääääldigt lång tid för datorn att ladda bilderna på din blogg, och min dator brukar ändå vara någorlunda snabb... om du vet hur man redigerar bilder kan det vara smart att lägga upp lite mindre bilder så det går snabbare att ladda skärmen.

  Svar: Jag brukar alltid öppna bilderna i Paint och sedan spara dem igen med annat namn och format, men det kanske inte gör någon skillnad på storleken... Jag använder Google Chrome, kanske beror på webbläsaren? Internet Explorer fungerar väldigt dåligt till min blogg t ex, hela designen kollapsar. Ska se om jag kan fixa det iaf ;)
  sidanomsims.blogg.se

Kommentera inlägget här: