sidanomsims.blogg.se

Slutar

Kategori: Allmänt

Det känns så tråkigt att behöva sluta med bloggen när det bara var ca 2 månader sedan jag startade den, men mitt Sims går verkligen inte att fixa. Även om modsen inte finns kvar längre så funkar inte själva spelet, det är alltid något som krånglar. Och sen så känner jag att Sims tog upp en för stor del av min fritid innan. Därför har jag tagit beslutet att helt enkelt sluta med Sims. Den största anledningen till att jag spelade Sims var att jag hade så många idéer, och jag brukade alltid göra familjer av idéerna och komma på en historia och handling. Men numera tänker jag skriva berättelser av idéerna istället. Fördelen med det är att man inte behöver begränsas av möjligheterna på Sims, det är verkligen skönt.
Det tråkigaste är att jag inte kan fortsätta med Lenore och Alec, det är jag verkligen ledsen för. Det var så mycket kvar som skulle hända och jag såg verkligen fram emot det. Men jag tänker inte bara ge upp, utan jag ska nämligen skriva berättelsen från början igen, fast som en vanlig berättelse istället för en Sims-berättelse. Jag kanske kan lägga ut den här på bloggen när den är klar, om ni jättegärna vill veta vad som händer? Jag har redan skrivit tre kapitel av den och känner att det verkligen är kul, nu kan jag förbättra den lite också och ändra på sådant jag inte var nöjd med innan.
 
Så detta blir (antagligen) mitt sista inlägg på denna blogg. Tack till alla ni som kommenterade, länkade och på andra sätt stöttade mig, blev lika glad varje gång! :)<3
 
 
//Em ♥