sidanomsims.blogg.se

Sims 3 Semesterparadis

Kategori: Expansionspaket

Hejsan!
 
Ibland vet man inte riktigt vilket expansionspaket man borde köpa, så därför ska jag skriva en del om några olika expansionspaket, denna gång Sims 3 Semesterparadis.
 
 
Det bästa med spelet: Man kan äntligen bli sjöjungfru på Sims! Det har jag velat nästan från att jag började spela Sims. Andra bra saker är att världen man får med (Isla Paradiso) är väldigt fin och stor och har många olika öar. Det känns väldigt hemtrevligt där på något sätt. Och så kan man ha hotell, dyka under vattnet, och mycket annat kul.
Det sämsta med spelet: Det finns inte så många båtar som jag hade hoppats på - det finns många små båtar, men inga stora skepp eller något sådant. En del av kläderna och sakerna man får med är väldigt fula, även om vissa är väldigt fina också.
Passar till dig som: Vill kunna bli sjöjungfru/bo på en båt/dyka under vattnet på Sims, gillar kläder i lite mer utländsk/semester-aktig stil, eller bara älskar sommaren och semesterlivet.
 
Isla Paradiso.
 
Hur du blir sjöjungfru: Du måste få tillräckligt med livslång lycka för att kunna köpa sjökelpen bland de livslånga belöningarna. Jag tror den kostar ca 25 000, så det enklaste sättet är att välja "Bada i pengar" som livslång önskan och sen fuska så att du får en massa pengar. Då får din sim massvis av livslång lycka och du kan köpa sjökelpen, som kommer hamna i katalogen. Du klickar på sjökelpen och låter din sim äta den. Då kommer simmen sväva upp i luften och stanna i en viss position en stund. Sedan åker den ner igen och då är det klart! När din sim blir sjöjungfru/sjösim så kommer den få fjäll på benen. Du kan ändra färg på dem genom att klicka på en spegel och välja "Ändra fjällfärg" (då ändras även färgen på fenan).
Hur du låser upp öar utan att behöva utforska dem: För att göra detta krävs det att du har aktiverat fusket testingcheatsenabled true. Du zoomar ut och zoomar in på den ön du vill låsa upp. Sedan håller du inne shift och klickar på själva dimman på ön. Välj "Radera föremål". Då försvinner dimman (ibland tar det en liten stund så ett tips är att snabbspola) och ön blir synlig.
 
En sjöjungfru som öppnar en skattkista.
Kommentera inlägget här: